Voortgezet onderwijs

KNAP! biedt verschillende diensten voor het voortgezet onderwijs. Naast huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen ondersteunen wij scholen door het bieden van oplossingen op maat. Dit doen we op verschillende manieren. Van 1 op 1 bijles tot groepstrainingen en workshops. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om te ontdekken op welke manier de leerlingen het beste leren door de afname van een leervoorkeurentest: Meer Inzicht in Leer Strategieën (MILS).

Download hier de informatiebrochure voor het Voortgezet Onderwijs.

Bijlesdocent economie

Het aanbod voor het voortgezet onderwijs:

Examentraining

Bijles

PIENTER Workshop

Boost groepslessen

MILS

Wat kunt u van KNAP! verwachten in de begeleiding?

Individuele kijk & Positieve mindset
Een positieve mindset en openstaan voor het leren zijn belangrijk voor goede leerprestaties. Wij gaan altijd uit van de mogelijkheden en potentie van de leerlingen. We zijn enthousiast, denken mee, geven opbouwende feedback en beschouwen fouten als leermomenten. Daarnaast staan we voor persoonlijke aandacht en wordt het aanbod altijd afgestemd op het tempo en het niveau van de leerling.

Kwaliteit, Kennis & Kunde
Voor ons is kwaliteit één van de belangrijkste zaken. We dragen er zorg voor dat de kwaliteit van de geboden diensten altijd voldoet aan onze hoge eisen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om iedere leerling optimaal te ondersteunen. Ons personeel is geschoold om de juiste begeleiding te bieden.

Openheid  & Communicatie
We houden van open en eerlijk! Gaat het goed? Super! Gaat het minder vlot dan verwacht? Dan hoort u dat ook van ons. Door regelmatige voortgangsgesprekken en open communicatie dragen we zorg voor een optimale begeleiding van onze leerlingen in samenwerking met jullie.

Door wie wordt de begeleiding gegeven?

We werken met begeleiders die momenteel werkzaam zijn op onze vestigingen en ruime ervaring hebben in het begeleiden van leerlingen in het voortgezet onderwijs. Begeleiders zijn in het bezit van een VOG.

Op maat

Wij maken graag een samengesteld programma voor iedere school. Wij gaan graag met u in gesprek zodat we de wensen en behoeften kunnen bespreken en een passend aanbod kunnen realiseren. Wilt u meer weten of een vrijblijvend kennismakingen gesprek inplannen? Neem dan gerust contact op.