Basisonderwijs

KNAP! biedt verschillende diensten voor het basisonderwijs. Naast huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen ondersteunen wij scholen door het bieden van oplossingen op maat. Dit doen we op verschillende manieren. Van 1 op 1 bijles tot groepstraining voor taal, rekenen en begrijpend lezen. Daarnaast bieden we ook Brugklastraining aan voor groep 8 leerlingen en bieden we de mogelijkheid om te ontdekken op welke manier de leerlingen het beste leren door de afname van een leervoorkeurentest: Meer Inzicht in Leer Strategieën (MILS).

Download hier de brochure voor het Basisonderwijs

Het aanbod voor het basisonderwijs: 

Bijles

Reken- & Taaltraining

Begrijpend lezen training

Technisch lezen oefenen

Brugklastraining

MILS

Wat kunt u van KNAP! verwachten in de begeleiding?

Individuele kijk & Positieve mindset
Een positieve mindset en openstaan voor het leren zijn belangrijk voor goede leerprestaties. Wij gaan altijd uit van de mogelijkheden en potentie van de leerlingen. We zijn enthousiast, denken mee, geven opbouwende feedback en beschouwen fouten als leermomenten. Daarnaast staan we voor persoonlijke aandacht en wordt het aanbod altijd afgestemd op het tempo en het niveau van de leerling.

Kwaliteit, Kennis & Kunde
Voor ons is kwaliteit één van de belangrijkste zaken. We dragen er zorg voor dat de kwaliteit van de geboden diensten altijd voldoet aan onze hoge eisen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om iedere leerling optimaal te ondersteunen. Ons personeel is geschoold om de juiste begeleiding te bieden.

Openheid  & Communicatie
We houden van open en eerlijk! Gaat het goed? Super! Gaat het minder vlot dan verwacht? Dan hoort u dat ook van ons. Door regelmatige voortgangsgesprekken en open communicatie dragen we zorg voor een optimale begeleiding van onze leerlingen in samenwerking met jullie.

Door wie wordt de begeleiding gegeven? 

We werken met begeleiders die momenteel werkzaam zijn op onze vestigingen en ruime ervaring hebben in het begeleiden van de leerling in het basisonderwijs. De begeleiders zijn afgestudeerd aan de PABO of zitten momenteel in het 3e of 4e leerjaar van de PABO. Begeleiders zijn in het bezit van een VOG.

Op maat

Wij maken graag een samengesteld programma voor iedere school. Wij gaan graag met u in gesprek zodat we de wensen en behoeften kunnen bespreken en een passend aanbod kunnen realiseren. Wilt u meer weten of een vrijblijvend kennismakingen gesprek inplannen? Neem dan gerust contact op.