Bijles middelbare school

Kan uw zoon of dochter extra hulp gebruiken bij een bepaald vak? Loopt uw zoon of dochter achter op de lesstof? Of vindt hij of zij een vak gewoon lastig? KNAP! biedt bijlessen voor alle vakken en op alle niveaus!

Hoe ziet een bijles bij KNAP! eruit?

Aan het begin van elke les wordt besproken waar de leerling tegenaan loopt en wat het doel van deze les is. Vervolgens gaan de begeleider en leerling aan de slag met de doelen en leerstof. De begeleider legt lastige onderdelen uit en oefent samen met de leerling totdat deze de stof beheerst. Aan het eind van de les plannen de begeleider en leerling samen een nieuwe bijles en bespreken welke stof dan aan bod komt. U kunt ook zelf bijlessen inplannen via ons online reserveringssysteem. Na de bijles ontvangt u een evaluatieverslag via de mail, zo bent u direct op de hoogte van de voortgang!

Bijles middelbare school

Bijles strippenkaart en losse bijlessen

Voor de bijlessen maken we gebruik van een strippenkaart. U kunt kiezen uit een 5- of 10-strippenkaart die één jaar geldig is. Via ons online reserveringssysteem kunt u de bijlessen vervolgens zelf inplannen. De bijlessen kunnen zowel doordeweeks als in het weekend plaats vinden, op basis van beschikbaarheid. De bijlessen van KNAP! duren per strip een uur en zijn altijd één-op-één. Wilt u eerst een enkele bijles afnemen om het uit te proberen of heeft u nog een extra les nodig na een strippenkaart? Dan kunt u een losse bijles afnemen.

Bijles voortgezet onderwijs

Tarieven

Meer informatie over de kosten van de bijles voor het voortgezet onderwijs kunt u vinden op de tarievenpagina.