Basisschool

Loopt uw kind achter op de leerstof? Of kan uw kind wel wat extra hulp gebruiken bij rekenen, taal of begrijpend lezen? Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. Daarom biedt KNAP! het hele jaar door bijles en trainingen voor leerlingen van de basisschool.

Rekentraining

Worstelt uw kind met de rekenopgaven op school? Heeft uw kind moeite met een specifiek onderdeel zoals breuken, verhoudingen of redactiesommen? Of kan uw kind wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken bij het vak rekenen? KNAP! geeft structurele rekenhulp aan leerlingen van groep 5 t/m groep 8 met de rekentraining.

Begrijpend lezen training

Heeft uw kind moeite met begrijpend lezen? Struikelt hij of zij over de structuur van de tekst of de verschillende soorten vragen? Weet u niet waar u moet beginnen om uw kind hierbij te ondersteunen? KNAP! biedt aan leerlingen van groep 5 t/m groep 8 de begrijpend lezen training waarin uw kind alle vaardigheden en kennis opdoet die nodig zijn bij het begrijpend lezen.

Taaltraining

Vindt uw kind al die spellingregels maar ingewikkeld? Weet hij of zij niet wanneer welke regel toegepast moet worden? Of heeft hij of zij alleen moeite met de werkwoordspelling? Het structureel aanleren, oefenen en bijspijkeren is dan noodzakelijk. KNAP! biedt daarom aan leerlingen van groep 5 t/m groep 8 de taaltraining aan!

Citotraining

Bij KNAP! is het mogelijk om citotrainingen te volgen. Tijdens de training is het mogelijk om met alle Cito onderdelen te oefenen, maar is het ook mogelijk alle aandacht te richten op de onderdelen die voor uw kind lastig zijn. In de training oefent uw zoon of dochter met echte Cito vragen en leert hij of zij deze op een juiste manier aan te pakken. Dit doen we door gebruik te maken van het KNAP! stappenplan voor Citovragen. Zo ontwikkelt uw kind een gezonde dosis zelfvertrouwen, waardoor de Cito minder spanning oplevert. Want door de training heeft uw kind de kennis en tools heeft om de Cito’s met een goed gevoel te maken.

Boost trainingen

Heeft uw kind een boost nodig voor rekenen, taal, begrijpend lezen of de Cito’s? In de schoolvakanties geven wij korte intensieve boost trainingen voor leerlingen van groep 4 t/m groep 8. Zo leert uw zoon of dochter in korte tijd de kennis en vaardigheden die hij of zij nodig heeft om weer mee te komen op school.

Bijles basisschool

KNAP! biedt bijlessen voor leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 voor taal, rekenen, spelling en begrijpend lezen. Daarnaast bieden wij hulp op andere gebieden; bijvoorbeeld bij het maken van een werkstuk of het voorbereiden van een spreekbeurt. Ook is het mogelijk om ondersteuning te krijgen bij het oefenen met de vraagstelling van de Entreetoets en/of de Citotoets. Ben u benieuwd wat het best passend is bij wat uw kind nodig heeft? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.