Over KNAP!

KNAP! is onderdeel van Breinbrekers. Meer weten? We zijn groot fan van pubers en we genieten van hun eigenwijze kijk op de wereld. Bovenal geloven wij in een toekomst waarbij alle leerlingen door middel van zelfkennis, zelfsturing en het inzetten van de juiste studieskills schoolsucces kunnen behalen.

Individuele kijk & Positieve mindset
Een positieve mindset en openstaan voor het leren zijn belangrijk voor goede leerprestaties. Wij gaan altijd uit van de mogelijkheden en potentie van de leerlingen. We zijn enthousiast, denken mee, geven opbouwende feedback en beschouwen fouten als leermomenten. Daarnaast staan we voor persoonlijke aandacht en wordt het aanbod altijd afgestemd op het tempo en het niveau van de leerling.

Kwaliteit, Kennis & Kunde
Voor ons is kwaliteit één van de belangrijkste zaken. We dragen er zorg voor dat de kwaliteit van de geboden diensten altijd voldoet aan onze hoge eisen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om iedere leerling optimaal te ondersteunen.

Openheid & Communicatie
We houden van open en eerlijk! Gaat het goed? Super! Gaat het minder vlot dan verwacht? Dan hoort u dat ook van ons. Door regelmatige evaluatie en open communicatie dragen we zorg voor een optimale begeleiding van onze leerlingen in samenwerking met jullie.

Het team van KNAP!

Indy Joosten

Vestigingsmanager De Meern