Online begeleiding

Heeft uw kind moeite met het plannen van het huiswerk, het gestructureerd leren voor toetsen of heeft hij of zij extra hulp nodig bij het leren leren? Krijgt u stress van het huiswerk van uw zoon of dochter? Ervaart u bij uw kind spanningen omdat hij of zij geen grip heeft op het huiswerk? Of snapt uw kind niets van dat ene lastige vak? Voor leerlingen op de middelbare school biedt KNAP! online begeleiding op alle niveaus en voor alle leerjaren.

Wat houdt de online begeleiding in?

We bieden de online begeleiding dagelijks aan van 14.00 – 18.30 uur via live contact. De leerling kan hier maandag t/m vrijdag gebruik van maken.

De begeleiding bestaat uit:

  • Samen digitaal inchecken waarbij we de planning doorspreken, eventueel extra taken inplannen en de leerling aan het werk zetten.
  • Controleren van maakwerk.
  • Beantwoorden van vragen over de lesstof.
  • Bespreken van leerwerk.
  • De leerling kan gebruik maken van alle modules van PIENTER. Dit is de E-learning waarmee de leerling alles leert over studievaardigheden, handig plannen en motivatie en concentratie.
  • Samen uitchecken waarbij we de planning voor de komende dagen bespreken. Waar nodig worden nog tips meegegeven en laatste vragen beantwoord.
  • Ouders ontvangen aan het einde van elke begeleidingsdag een verslag met hierin een terugkoppeling over de dag

De online route van KNAP!

We zullen deze periode aangrijpen om samen met de leerling alle eventuele achterstanden die er zijn weg te werken, vooruit te kijken naar de toetsen die er nog aan komen en extra hulp te bieden bij de lastige vakken. Op die manier willen we de leerling helpen om met goede cijfers het schooljaar te vervolgen.

Meer informatie over online begeleiding

Wilt u meer weten over de online begeleiding bij KNAP!? Neem dan gerust contact op via info@knapleren.nl.