Online bijles

Kan uw zoon of dochter extra hulp gebruiken bij een bepaald vak? Loopt uw zoon of dochter achter op de lesstof? Of vindt hij of zij een vak gewoon lastig? KNAP! biedt 1 op 1 online bijlessen voor alle vakken en op alle niveaus!

Hoe ziet een online bijles bij KNAP! eruit?

Aan het begin van elke les wordt via de online omgeving besproken waar de leerling tegenaan loopt en wat het doel van deze les is. Vervolgens gaan de begeleider en leerling aan de slag met de doelen en leerstof. De begeleider legt lastige onderdelen uit en oefent samen met de leerling totdat deze de stof beheerst. Aan het eind van de online les plannen de begeleider en leerling samen een nieuwe bijles en bespreken welke stof dan aan bod komt. Na de bijles ontvangt u een evaluatieverslag via de mail, zo bent u direct op de hoogte van de voortgang!

Wat heb je nodig voor de online bijles? 

  • Een computer/laptop of tablet met online verbinding
  • Een webcam
  • Een headseat of microfoon

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de werkwijze van de online bijlessen of wilt u een bijles inplannen? Neem dan contact op via bijles@knapleren.nl of via 085 – 130 63 19. U kunt ook zelf bijlessen inplannen via ons online reserveringssysteem.