KNAP! Vleuten

KNAP! Vleuten

In het najaar van 2016 is de vestiging in Vleuten geopend. De locatie is gunstig gelegen voor leerlingen uit Vleuten, Vleuterweide, Utrecht Terwijde en Maarssen.

De locatie ligt vlakbij het centrum van Vleuten en is goed bereikbaar vanaf de diverse scholen in de omgeving zoals het Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en het Niftarlake College.

Het is een mooi, sfeervol gebouw met een stiltelokaal en ruimtes voor bijlessen en trainingen. Leerlingen van de basisschool en middelbare school kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding, bijles en extra ondersteuning. Hierbij valt te denken aan hulp ter voorbereiding op de citotoets, de rekentoets en eindexamens.

Op de vestiging zijn huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten werkzaam die de leerlingen ondersteunen. Als team helpen we de leerlingen om met meer motivatie en zelfvertrouwen het schooljaar te doorlopen.

Kopje koffie of lekker glas limonade? 

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding, een kopje koffie of een kennismakingsgesprek. Daarnaast bieden wij een gratis proefdag aan voor een van de begeleidingsvormen bij KNAP! Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het aanmeldformulier.

Maak kennis met de vestigingsmanager van KNAP! Vleuten

Mindel Voogd

Met haar achtergrond als docent Engels weet Mindel als geen ander hoe belangrijk het is dat leerlingen zich gemotiveerd voelen. Ze streeft er daarom naar om samen met de leerlingen bij KNAP! te ontdekken hoe zij het beste uit zichzelf kunnen halen en hoe zij eigenaarschap over hun eigen leerproces kunnen ontwikkelen.
Met haar positieve instelling en luisterend oor weet ze de leerlingen op hun gemak te stellen. Zo is er ruimte voor de leerlingen om succeservaringen te delen, maar ook om aan te geven wanneer het een dag wat minder gaat!

Kennismaken met het KNAP! Vleuten team

Een kijkje nemen bij KNAP! Vleuten?