Bijles bij KNAP!

Loopt uw kind achter op de leerstof? Heeft uw kind bijles wiskunde nodig? Of kan uw kind wel wat extra hulp gebruiken bij rekenen of begrijpend lezen? Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. Daarom biedt KNAP! het hele jaar door bijles voor zowel leerlingen van de middelbare school als basisschool voor alle vakken en op elk niveau. Aangezien bij ons de leerling altijd centraal staat bieden wij bijlessen 1 op 1. Daardoor heeft de docent echt aandacht voor wat uw kind lastig vindt en kan er direct bijgestuurd worden waar nodig. Aan het eind van de bijles ontvangt u een verslag per mail. Zo weet u direct wat het effect van de bijles is!

Bijles basisschool

KNAP! biedt bijlessen voor leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 voor taal, rekenen, spelling en begrijpend lezen. Daarnaast bieden wij hulp op andere gebieden; bijvoorbeeld bij het maken van een werkstuk of het voorbereiden van een spreekbeurt. Ook is het mogelijk om ondersteuning te krijgen bij het oefenen met de vraagstelling van de Entreetoets en/of de Citotoets. Ben u benieuwd wat het best passend is bij wat uw kind nodig heeft? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bijles voortgezet onderwijs

Heeft uw kind moeite met een bepaald vak? Begrijpt hij of zij niet hoe hij de oefeningen moet aanpakken, is er een achterstand ontstaan of is er extra uitleg nodig van de theorie? Haalt uw kind als gevolg hiervan slechte cijfers op school? Met de KNAP! bijlessen voor de middelbare school kan uw zoon of dochter extra ondersteuning krijgen voor alle vakken en op elk niveau. De begeleider legt de lastige onderdelen uit en oefent samen met de leerling totdat deze de leerstof beheerst. Via ons online reserveringssysteem kunt u of uw kind zelf eenvoudig de bijlessen inplannen.

Examenbijles

De examenbijlessen zijn speciaal voor leerlingen die in het examenjaar zitten en behoefte hebben aan extra inhoudelijke ondersteuning bij één of meerdere vakken. Het is niet nodig om te wachten op de examentrainingen aan het eind van het schooljaar. Met de examenbijlessen van KNAP! is het mogelijk om het hele jaar door te werken aan de leerstof die extra aandacht nodig heeft. Leerlingen kunnen in de bijlessen terecht met hun vragen, krijgen extra uitleg bij de lastige onderdelen van de examenstof en oefenen met opdrachten uit de examenbundel. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met de docent een oefenexamen te maken en/of door te spreken. Zo bereid uw kind zich het hele jaar voor op zowel de schoolexamens als de eindexamens.