Franchisenemer worden?

Heb je passie voor het onderwijs? En wil je met ons onderzoeken of de KNAP! franchise formule bij je past? Dan is het altijd goed om te weten wat er allemaal bijkomt kijken voordat je echt aan de slag kan op jouw eigen KNAP! vestiging. In onderstaande stappen zie je precies hoe het traject tot de opening van jouw franchise vestiging er uit ziet.

Maatwerk per franchisenemer

Ondanks de standaard stappen in het proces blijft het hele voortraject maatwerk. Daardoor is het stappenplan per persoon verschillend. Als het kan en nodig is, doen we er alles aan om het traject snel te doorlopen. Zodat jij snel jouw vestiging kan openen. Maar soms is het juist goed om wat meer tijd te nemen. In ieder geval sta je er nooit alleen voor. Wij helpen je bij iedere stap op jouw route naar succes in de franchise wereld!

Locatie voor jouw franchise vestiging

Wil jij graag franchisenemer worden en denk jij dat een KNAP! franchise locatie in jouw omgeving niet mag ontbreken? Wij bekijken graag samen met jou of er kansen en mogelijkheden liggen om bij jou in de buurt van start te gaan.

Deel jij onze franchise droom?

Deel jij onze droom om álle leerling te helpen om met succes hun schoolcarrière door te komen? En word jij enthousiast van KNAP! franchise? Word dan franchisenemer en start je eigen vestiging. Natuurlijk ben je ook welkom om eerst eens kennis te maken of een kop koffie te drinken. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, onze knappe plannen te delen en om onze werkwijze  toe te lichten. Neem via onderstaand formulier contact met ons op dan spreken we elkaar snel!

Vestiging openen? Stappenplan