KNAP! De Meern

KNAP! De Meern

In het voorjaar van 2015 startte KNAP! de eerste vestiging in Leidsche Rijn aan de Zandweg in De Meern. De locatie is centraal gelegen en is makkelijk bereikbaar voor leerlingen van verschillende middelbare scholen in Utrecht en regio Leidsche Rijn, zoals het Amadeus Lyceum en het Leidsche Rijn College.

We hebben een fijn en ruim gebouw met twee stiltelokalen om huiswerk te maken. Daarnaast hebben we een ruimte voor het geven van trainingen en een aantal kleine ruimtes voor bijles of individuele begeleiding.
Leerlingen van de basisschool en middelbare school kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de citotoets of de rekentoets.
Voor leerlingen die bezig zijn met hun eindexamens bieden wij examentraining en examenbegeleiding. Ook voor leerlingen in de brugklas bieden wij passende ondersteuning.

Maak kennis met de vestigingsmanager van KNAP! De Meern

Anouk van Ooijen

In mijn vorige baan als vestigingsmanager van een kleinschalige particuliere middelbare school was er tijd en ruimte de persoonlijke leerbehoefte van elke leerling in kaart te brengen. Het inzicht dat je hierdoor een leerling echt kan laten laten groeien en meer zelfvertrouwen mee kunt geven, maakte dat ik dit alle leerlingen gun.

Met humor, engelengeduld en het bieden van kaders ga ik samen  met de leerling aan de slag om zijn/haar leerdoelen te bereiken. Het snuitje als ze dan met een mooi cijfer bij je terug komen, is goud waard!

Kennismaken met Anouk? Trek gerust bij KNAP! De Meern aan de bel!

Maak kennis met de begeleiders van KNAP! De Meern

Een kijkje nemen bij KNAP! De Meern?

Kopje koffie of lekker glas limonade? 

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding, een kopje koffie of een kennismakingsgesprek. Daarnaast bieden wij een gratis proefdag aan voor een van de begeleidingsvormen bij KNAP! Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het aanmeldformulier.

Een virtuele rondleiding door KNAP! De Meern!