Examentraining

Het examenjaar is voor iedere leerling één van de meest spannende jaren op de middelbare school. Alles wat in de voorgaande jaren is geleerd wordt nu getest en dus is er veel leerwerk. Het is van belang dat de stof van de examenvakken goed geleerd en geoefend wordt, maar voor het ene vak is dat lastiger dan het andere vak. Voor deze lastige vakken biedt KNAP! examentrainingen aan. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

EXAMENTRAINING

Examentraining

De groepsexamentraining wordt op onze vestigingen in de weken voor het examen aangeboden. De examentraining bestaat uit een online training gecombineerd met persoonlijke begeleiding.

Tijdens de online training komen alle onderdelen die de leerling moet kennen en beheersen aan bod. Er zijn diverse uitlegvideo’s, oefenopgaven en oefenexamens. Doordat de training adaptief is oefent de leerling extra goed met de onderdelen die hij of zij lastig vindt. Daarnaast is er gedurende de twee dagen persoonlijke ondersteuning bij vragen, moeilijkheden of lastige opgaven. Zo is de leerling daarna klaar om met succes het examen te maken.

Examentraining

Goed om te weten

  • Na de examentraining heeft de leerling nog onbeperkt toegang tot alle filmpjes en oefeningen die zijn gebruikt tijdens de training. Na de herexamens vervallen de inlogcodes.
  • Inclusief lunch, fruit, drinken en koekjes

Examenaanbod

Naast groepsexamentraining biedt KNAP! ook individuele examentraining, examenbijles en intensieve examenbegeleiding.

Tarieven

Meer informatie over de kosten van de examentraining vindt u bij onze tarieven.