Subsidieregeling

De subsidieregeling inhaal- en ondersteuningsprogramma’s onderwijs 2020–2021 biedt u als school de kans om een budget aan te vragen voor het extra ondersteunen van de leerlingen met een onderwijsachtergrond. KNAP! Leren & Meer biedt u graag ondersteuning bij het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsprogramma. Klik hier voor een toelichting op de subsidieregeling.

basisschoolbegeleider

De ondersteuningsprogramma’s

De ondersteuningsprogramma’s hebben een standaard opzet om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Hieronder vindt u de informatiebrochures met ons aanbod. Graag gaan we met u in gesprek om de ondersteunings-programma’s aan te passen aan uw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Informatiebrochure basisonderwijs

Informatiebrochure voortgezet onderwijs

Locatie & tijden

De trainingen en bijlessen kunnen zowel op de vestigingen van KNAP! als bij u op school plaats vinden. Voor begeleiding op school is het wel noodzakelijk om minimaal 2 ondersteuningsuren per dag in te plannen. Daarnaast is het mogelijk om in zowel de zomervakantie, de overige schoolvakanties en/of in de weekenden de begeleiding in te plannen.

Samenwerking

Wij staan open voor samenwerking met andere partijen zoals vrijwilligersorganisaties en de schoolbegeleidingsdienst.

KNAP! Leren & Meer

KNAP! is een professionele organisatie met een enthousiast, ambitieus en gedreven team. We zijn groot fan van pubers en kinderen en genieten van hun eigenwijze kijk op de wereld. Naast huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen ondersteunen wij scholen door het bieden van oplossingen op maat. 

Wat kunt u van KNAP! verwachten in de begeleiding?

Individuele kijk & Positieve mindset
Een positieve mindset en openstaan voor het leren zijn belangrijk voor goede leerprestaties. Wij gaan altijd uit van de mogelijkheden en potentie van de leerlingen. We zijn enthousiast, denken mee, geven opbouwende feedback en beschouwen fouten als leermomenten. Daarnaast staan we voor persoonlijke aandacht en wordt het aanbod altijd afgestemd op het tempo en het niveau van de leerling.

Kwaliteit, Kennis & Kunde
Voor ons is kwaliteit één van de belangrijkste zaken. We dragen er zorg voor dat de kwaliteit van de geboden diensten altijd voldoet aan onze hoge eisen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om iedere leerling optimaal te ondersteunen. Ons personeel is geschoold om de juiste begeleiding te bieden.

Openheid  & Communicatie
We houden van open en eerlijk! Gaat het goed? Super! Gaat het minder vlot dan verwacht? Dan hoort u dat ook van ons. Door regelmatige voortgangsgesprekken en open communicatie dragen we zorg voor een optimale begeleiding van onze leerlingen in samenwerking met jullie.

Door wie wordt de begeleiding gegeven?

We werken met begeleiders die momenteel werkzaam zijn op onze vestigingen en ruime ervaring hebben in het begeleiden van leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs. De basisschool begeleiders zijn afgestudeerd aan de PABO of zitten momenteel in het 3e of 4e leerjaar van de PABO. Begeleiders zijn in het bezit van een VOG.