Vacature Huiswerkbegeleider

Op zoek naar een flexibele, zinvolle en gezellige bijbaan waarbij je zelf ook echt wat leert? Ben je goed in uitleggen, heb je een luisterend oor en weet je hoe je pubers aan het werk krijgt? Word dan huiswerkbegeleider bij KNAP!.

Het maakt niet uit welke studie je doet, je nog maar net gestart bent met studeren of dat je al een paar studiejaren achter de rug hebt. Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die middelbare school leerlingen willen helpen bij het slim maken en leren van hun huiswerk.

Wie zijn wij?

KNAP! is een jonge organisatie met een enthousiast, gezellig en gedreven team. We zijn groot fan van kinderen en pubers en we genieten van hun eigenwijze kijk op de wereld. Bovenal geloven wij in een toekomst waarbij alle leerlingen door middel van zelfkennis, zelfsturing en het inzetten van de juiste studieskills schoolsucces kunnen behalen. Dit doen wij door het bieden van huiswerkbegeleiding, trainingen en bijlessen.

Huiswerkbegeleider

Wat ga je doen als huiswerkbegeleider?

Als huiswerkbegeleider stuur je leerlingen actief aan bij het maken en leren van het huiswerk. Je helpt ze met hun planning, beantwoordt vragen, kijkt na, overhoort en houdt de voortgang bij. Je motiveert en geeft tips aan de leerling als hij of zij niet goed weet hoe iets het beste aangepakt kan worden.

Ondersteuning voor jou als huiswerkbegeleider!

Omdat wij het belangrijk vinden om jou ook een leerzame ervaring mee te geven, bieden we je ondersteuning waar nodig. We denken met je mee, geven jouw uitleg over de verschillende studievaardigheden en bieden je praktische tools om te gebruiken tijdens de begeleiding. Dus ook als je nog niet zo veel ervaring hebt kun je bij ons aan de slag! Werken bij KNAP! levert jou op die manier een leuk zakcentje op maar daarnaast ook een berg aan kennis en ervaringen waar je in je eigen studie veel profijt van hebt!

Als je het leuk vindt kun je de functie combineren met het geven van bijlessen aan leerlingen van het voorgezet onderwijs.

Ben jij onze huiswerkbegeleider?

  • Volg je een HBO of WO studie of heb je deze al afgerond?
  • Vind je het leuk om jouw kennis te delen met leerlingen?
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Heb je een flexibele en betrokken instelling;
  • En vind je het leuk om onze leerlingen te helpen met leren, maar zelf ook nieuwe kennis en inzichten op te doen?

Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij jou?

  • Je komt te werken op één van onze gezellige locaties in Amsterdam, Vleuten, De Meern, Woerden of Veenendaal.
  • Je hebt flexibele werktijden die aansluiten op jouw agenda.
  • Een leuke en leerzame bijbaan waarbij je zelf ook echt wat aan hebt bij jouw studie
  • Aantrekkelijk salaris tussen de €10 en €12 bruto per uur.