Vacature Basisschoolleerkracht

‘Hé juf of meester, ik had op school alle woorden goed bij het spellingdictee’ zegt een leerling trots terwijl hij binnenloopt. Een paar weken geleden had de leerling nog veel moeite met de werkwoordspelling, maar nu is het kwartje gevallen. Heb jij ook zin om te helpen die kwartjes te laten vallen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het maakt niet uit of jouw carrière als leerkracht nog moet beginnen, in de kinderschoenen staat of dat je al jaren ervaring op je cv hebt staan. Wij zijn op zoek naar studerende, startende en ervaren leerkrachten die op onze vestigingen basisschoolbijlessen en trainingen willen verzorgen.

Wie zijn wij?

KNAP! is een jonge organisatie met een enthousiast, gezellig en gedreven team. We zijn groot fan van kinderen en pubers en we genieten van hun eigenwijze kijk op de wereld. Bovenal geloven wij in een toekomst waarbij alle leerlingen door middel van zelfkennis, zelfsturing en het inzetten van de juiste studieskills schoolsucces kunnen behalen. Dit doen wij door het bieden van huiswerkbegeleiding, trainingen en bijlessen.

basisschoolbegeleider

Wat ga je doen als basisschoolleerkracht?

Als basisschoolbegeleider geef je bijlessen voor leerlingen van groep 3 tot en met groep 8.  Deze bijlessen zijn gericht op het verbeteren van de basisvaardigheden voor rekenen, taal en begrijpend lezen. Door de bijles krijgt een leerling de persoonlijke aandacht die hij/zij nodig heeft om te groeien in zelfvertrouwen.

Als basisschoolbegeleider ga je individueel met de leerling aan de slag, beantwoord je vragen en laat je zien dat een leerling meer in zich heeft dan dat hij/zij mogelijk denkt. Kortom je geeft het kind individuele begeleiding op maat zodat de leerling met de juiste kennis én zelfvertrouwen weer zelfstandig verder kan.

Ondersteuning voor jou als basisschoolleekracht!

Omdat wij het belangrijk vinden om jou ook een leerzame ervaring mee te geven, bieden we je ondersteuning waar nodig. We denken met je mee over de inhoud van je les, bieden je lesmateriaal om te gebruiken tijdens de bijlessen en staan altijd voor je klaar. Ook als je nog niet zo veel ervaring hebt kun je dus bij ons aan de slag! Werken bij KNAP! levert jou op die manier een leuk zakcentje op maar daarnaast ook een berg aan kennis en ervaringen waar je de rest van je onderwijscarrière veel profijt van hebt!

Ook training geven?

Vind je het ook leuk om training te geven aan basisschoolleerlingen? Je kunt de functie van basisschoolbegeleider combineren met die van basisschooltrainer. Het is daarnaast mogelijk om de functie te combineren het geven van huiswerkbegeleiding en bijlessen aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

Ben jij onze basisschoolleerkracht?

 • Studeer of heb je een afgeronde studie aan de Pabo of Academische Pabo;
 • Kun je kennis op diverse manieren uitleggen en overbrengen aan leerlingen van 6 tot 13 jaar;
 • Word je enthousiast van het uitleggen en inzichtelijk maken van de lesstof;
 • Werk je graag zelfstandig en neem je gemakkelijk initiatief?
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Heb je een flexibele en betrokken instelling;
 • En lijkt het jou geweldig om met onze basisschoolleerlingen aan de slag te gaan?

Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij jou?

 • Je komt te werken op één van onze gezellige locaties in Vleuten, De Meern of Woerden
 • Je hebt flexibele werktijden die aansluiten op jouw agenda.
 • Een leuke en leerzame bijbaan waarbij je echt het verschil maakt
 • KNAPpe leerlingen die staan te springen om jouw hulp!
 • Aantrekkelijk en passend salaris.

En nu?

Enthousiast? Super! Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.