Vacature Basisschool leerkracht scholen

‘Hé juf, ik had op school alle woorden goed bij het spellingdictee’  zegt een leerling trots terwijl hij binnenloopt. Een paar weken geleden had de leerling nog veel moeite met de werkwoordspelling, maar nu is het kwartje gevallen. Heb jij ook zin om te helpen bij het laten vallen van die kwartjes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het maakt niet uit of jouw carrière als leerkracht nog moet beginnen, in de kinderschoenen staat of dat je al jaren ervaring hebt. Wij zijn op zoek naar studerende en ervaren leerkrachten die in Amsterdam trainingen willen verzorgen.

Wie zijn wij?

KNAP! is een jonge organisatie met een enthousiast, gezellig en gedreven team. We zijn groot fan van kinderen en pubers en we genieten van hun eigenwijze kijk op de wereld. Bovenal geloven wij in een toekomst waarbij alle leerlingen door middel van zelfkennis, zelfsturing en het inzetten van de juiste studieskills schoolsucces kunnen behalen. Dit doen wij door het bieden van huiswerkbegeleiding, trainingen en bijlessen.

basisschoolbegeleider

Wat ga je doen als basisschool leerkracht?

Trainingen
Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de taal-, rekenen- en begrijpend lezen trainingen op jouw locatie. Geen zorgen, je hoeft de inhoud van de trainingen niet te verzinnen; dat hebben wij al gedaan! Natuurlijk ben je wel vrij om hier je eigen draai aan te geven.

Op vaste dagen en tijden verzorg jij wekelijks trainingen aan groepen van maximaal 10 leerlingen. Aan het begin van de training verwelkom je de leerlingen en verzorg je een gezamenlijke opening. Vervolgens gaan de leerlingen zelfstandig aan het werk op de laptop in hun eigen online omgeving. Jij helpt nieuwe leerlingen op weg, biedt leerlingen ondersteuning bij vragen, geeft extra uitleg waar nodig en kijkt gemaakte werkbladen na. Aan het eind van de training sluit je deze af met een leuke activiteit. Kortom, jij zorgt voor leuke en leerzame trainingen waarbij leerlingen oefenen met hun eigen leerpunten, op het eigen niveau, maar met jouw individuele ondersteuning.

Ben jij onze basisschool leerkracht?

 • Studeer of heb je een afgeronde studie aan de Pabo of Academische Pabo;
 • Kun je kennis op diverse manieren uitleggen en overbrengen aan leerlingen van 8 tot 13 jaar;
 • Heb je een professionele en enthousiaste instelling;
 • Ben je handig met laptops en digitale systemen;
 • Ben je in staat om zelfstandig te werken en neem je hierin graag verantwoordelijkheid;
 • En lijkt het jou geweldig om met een groep basisschoolleerlingen aan de slag te gaan?

Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele werktijden; in overleg met jou plannen we de bijlessen en trainingen in.
 • Mogelijk als ZZP opdracht, 0-uren contract of contract voor opdracht.
 • Professionele ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.
 • Een leuke en leerzame (bij)baan waarbij je echt het verschil maakt.
 • Omvang en werkdagen zijn bespreekbaar.
 • KNAPpe leerlingen die staan te springen om jouw hulp!

ZZP

Het is mogelijk om deze vacature als ZZP-er in te vullen, KNAP! biedt je graag de mogelijkheid om als zelfstandige bij ons aan de slag te gaan. Wil jij meer weten? Neem gerust contact op.

En nu?

Enthousiast? Super! Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hannah Sevenhuijsen per mail via hannah.sevenhuijsen@knapleren.nl of via 085-1306319.