Huiswerkbegeleiding in Woerden

De huiswerkbegeleiding is speciaal voor leerlingen die de studievaardigheden al beheersen, maar nog wel behoefte hebben om vragen te stellen, maak- of leerwerk te laten controleren of overhoren en het prettig vinden om ondersteuning te krijgen bij het plannen. Heeft u kind nog hulp nodig bij het plannen, het leren leren en/of beheerst hij of zij de studievaardigheden nog niet? Dan adviseren wij de Plan- en Leerbegeleiding.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding?

Wij bieden voor de leerlingen in de huiswerkbegeleiding een rustige werkplek waar zij hun maak-en leerwerk kunnen maken. Aan het begin van de dag nemen we samen de planning door en sturen deze indien nodig bij. Wil de leerling een gedeelte van het leerwerk laten overhoren, loopt hij of zij vast bij het maken van een opdracht of is er behoefte aan een extra controle op het maakwerk? Gedurende de dag overhoren, controleren en beantwoorden wij vragen op verzoek van de leerling. Heeft de leerling zijn huiswerk af en is hij of zij minimaal 2 uur bij ons geweest? Dan kan er genoten worden van een huiswerkvrije middag of avond!

Huiswerkbegeleiding

Hoe ziet huiswerkbegeleiding bij KNAP! eruit?

 

Gratis proefdag bij KNAP!

We vinden het belangrijk dat de leerling achter de keuze staat om bij KNAP! te starten. Daarom mag de leerling altijd vrijblijvend een gratis proefdag komen volgen om een goed beeld van de begeleiding te krijgen en de sfeer te proeven! Tijdens deze proefdag draait de leerling actief mee in de begeleiding, laten we het planprogramma zien en gaan we meteen aan de slag met het schoolwerk dat de leerling meeneemt.

Startgesprek

Tijdens het startgesprek bespreken we de doelen van de leerling en ouders. Daarnaast bespreken we hoe alles in zijn werk gaat.

Aan de slag!

Tijdens de KNAP! dagen controleren we aan het begin van de dag de planning en sturen deze bij waar nodig. Hierna gaat de leerling aan de slag met zijn maak- en leerwerk. Gedurende de dag controleren of overhoren wij op verzoek van de leerling. Natuurlijk is er ook ruimte voor het beantwoorden van vakinhoudelijke vragen. Aan het eind van de dag wordt de planning nog een keer nagelopen; is alles af? Heeft de leerling de planning voor de komende dagen scherp? Dan is het daarna tijd om uit te checken!

Voortgang

De ouder ontvangt na elke KNAP! dag een terugkoppeling per mail. Zo bent u direct op de hoogte van de planning en laatste ontwikkelingen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze locaties. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Tarieven

Meer informatie over de kosten van de huiswerkbegeleiding kunt u vinden op de locatiepagina van uw vestiging.

De Meern | Amsterdam IJburg | Woerden | Vleuten | Veenendaal