KNAP! Woerden

Fysieke begeleiding bij KNAP! Woerden

In oktober 2015 opende onze vestiging in Woerden aan de Johan de Wittlaan, vlakbij het station. Onze vestiging ligt centraal en is zowel vanaf het Minkema College als het Kalsbeek College goed bereikbaar.

In ons ruime en persoonlijke gebouw hebben we twee grote stiltelokalen, waar alle leerlingen geconcentreerd kunnen werken in een rustige en fijne leeromgeving. Daarnaast hebben we nog een trainingsruimte voor een workshop of training én kleine ruimtes voor bijles, persoonlijke fysieke begeleiding en voor het overhoren van het leerwerk van de leerlingen uit de begeleiding.

Basisschool leerlingen

Voor basisschoolleerlingen biedt KNAP! Woerden individuele bijlessen, waarbij de bijlesdocent de leerlingen kan ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling. Tevens bieden wij ook basisschool trainingen, waaronder rekentraining, taaltraining, begrijpend lezen training en Cito training.

Middelbare school leerlingen

Voor de middelbare schoolleerlingen biedt KNAP! Woerden persoonlijke fysieke studiebegeleiding, zo ondersteunen wij leerlingen met plan- en leerbegeleiding, huiswerkbegeleiding, examenbegeleiding en brugklasbegeleiding. De leerling gaat o.a. aan de slag met een (online) planning maken, leren leren en het aanleren van studievaardigheden. Ook bieden wij ook voor alle leerlingen bijles aan, van bijles VMBO t/m bijles VWO.

Kopje koffie of lekker glas limonade? 

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding, een kopje koffie of een kennismakingsgesprek. Daarnaast bieden wij een gratis proefdag aan voor een van de begeleidingsvormen bij KNAP! Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het aanmeldformulier.

Maak kennis met de vestigingsmanager van KNAP! Woerden

Jill Straub

Tijdens mijn vorige baan als vestigingsmanager bij een particuliere onderwijsinstelling heb ik ervaren hoe belangrijk het is om stil te staan bij de individuele behoefte van een leerling en om de begeleiding daar op aan te passen. Het leukste vind ik om deze behoefte te ontdekken en hier vervolgens zo op in te spelen dat de leerling het beste uit zichzelf haalt!

Met mijn positieve instelling, engelengeduld en humor ga ik samen met de leerlingen aan de slag om successen en leerdoelen te behalen.

Jill Straub