Franchise formule KNAP!

Hoe is de KNAP! franchise formule ontstaan? 

De eerste stappen in de wereld van franchise werden in april 2018 gezet. Het begon met onze droom om álle leerling de juiste tools aan te leren om zelfstandig hun schoolcarrière door te komen op een voor een voor hen passend niveau. Een prachtige ambitie, maar de vraag was hoe wij die droom konden gaan realiseren.  Want niet alle leerlingen uit Nederland kunnen naar één van onze 5 vestigingen komen. Daarop kwam de geniale vraag: ‘Waarom moeten zij naar ons komen?’. Ja waarom eigenlijk? Wij kunnen toch ook zelf naar de leerlingen toe! En zo werd het idee voor KNAP! als franchise formule geboren. Meer lezen over ons avontuur? Dat kan in onze blog.

Met franchise kom je verder!

Wij geloven dat we met franchise letterlijk verder komen; met onze locaties kunnen we dichterbij de leerlingen in heel Nederland komen, maar ook als formule komen we veder door de samenwerking aan te gaan met ambitieuze ondernemers.  Op deze manier combineren wij de beste eigenschappen van KNAP! met lokaal ondernemerschap waarbij wij door de deling van kennis en ervaringen KNAP! weer verder kunnen ontwikkelen. Zo helpen wij samen nu en in de toekomst leerlingen in heel Nederland op hun route naar succes op school!

Hoe ziet de formule er uit?

Met onze KNAP! franchise formule bieden wij een bewezen (huiswerk)begeleidingsconcept dat werkt voor de leerling, ouder en ondernemer. Om herkenbaar te zijn voor onze bestaande en toekomstige klanten vinden wij een uniforme uitstraling van belang. Daarom zijn er duidelijke kaders en richtlijnen, maar er blijft ook voldoende ruimte voor ondernemersvrijheid. Want juist de creativiteit en het initiatief van onze ondernemers in combinatie met onze ervaring en professionaliteit, leidt tot constante groei en verbetering van onze formule. Ons uitgangspunt is steevast een financieel gezond verdienmodel waarbij er een win-winsituatie is voor alle partijen.

Wij staan voor