KNAP! Online begeleiding

Vanwege het Coronavirus zijn alle scholen de komende vijf weken dicht. Ook de vestigingen van KNAP! zijn vanaf woensdag 16 december 2020 fysiek gesloten.

We zullen de begeleiding van de leerlingen online voortzetten. Er zal de komende tijd een beroep worden gedaan op de zelfstandigheid, plan skills en motivatie van de leerlingen, maar dit hoeven ze zeker niet alleen te doen. Online staan wij voor alle leerlingen klaar!

Online begeleiding

Vanaf woensdag 16 december gaat de fysieke begeleiding over naar online begeleiding. We zullen de leerling hierin online ondersteunen door samen het werk in te plannen, vragen te beantwoorden en te werken aan de studievaardigheden.

Meer informatie over de online begeleiding vindt u hier.

Bijlessen

De 1 op 1 bijlessen kunnen plaatsvinden op de vestiging.
We merken dat de bijlessen belangrijk zijn voor het wegwerken van de achterstanden en het bijblijven bij de uitdagende vakken. Op onze locatie is voldoende ruimte om de nodige afstand te bewaren en onze begeleiders zullen een mondkapje of spatscherm dragen.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de bijlessen online te volgen. Deze online bijlessen zijn zelf in te plannen via het online plansysteem.

Meer informatie over de online bijlessen van KNAP! vindt u hier.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben, stel ze gerust. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar!